O scara cu spirala armonioasa conduce catre etajul unu.Dormitorul principal dezvaluie o atmosfera confortabila si romantica. Linistea acestei camere este conferita de un amplu spatiu de 30 de metri patrati decorat cu o selectie rafinata de materiale precum si cu piese de mobilier atent restaurate.Pentru a putea deschide acest fisier, trebuie sa aveti instalat
Adobe Flash Player.Peisajul exterior completeaza cu inspiratie frumusetea dormitorului principal prin privelistea linistitoare a lacului si a terasei.


Camera se continua cu o spatioasa garderoba de 9,5 metri patrati


iar o sala de baie de 10,5 metri patrati se deschide in partea opusa. Imaginati-va ca tot ce aveti nevoie pentru a va reimprospata corpul este in sala de baie. Pasii dumneavoastra vor fi invaluiti de caldura discreta a incalzirii din pardoseala de travertin, iar rasfatul odihnitor al hidroterapiei este oferit într-o spatioasa cada de baie, ce permite urmarirea in acelasi timp a programelor preferate de televiziune.Cei 20 de metri patrati ai celui de-al doilea dormitor amenajati intr-o subtila mansarda, inspira o atmosfera de calm si relaxare.Camera are de asemenea o sala de baie proprie cu pardoseala de travertin incalzita ce incadreaza in elegante linii curbe cada de hidromasaj cu ecran TV integrat.